nuffnang

Tuesday, August 4

Salam Aidilfitri 2015

Salam..apelah kan orang dah nak abes raya kite baru nak update ucap selamat hari raya aidilfitri untuk seluruh umat islam..hehehe
ok raya tahun ni macam biasalah, balik ke kampung halaman rumah parents n tiada masalah pergaduhan baling pinggan mangkuk untuk balik kampung siapa..sebabnya tahun ni masih membujang kan..hahaha..tu yang syok taw bila bujang ni..kikiki..ok layan pic raya jelah k :)

ok ni time 1st day raya..ada buat marhaban so ape lagi..mak jemah pegilah berjumpa jiran tetangga..hihihi..tahunn ni best..marhaban kumpul satu rumah sbb pasang khemah dkt rumah jiran tu..eh yg tu nnti cite entry lain k..layan pic


ni firstday raya dengan si dak lemok zaara











 ok ni lah pic raya satu family yang diambil masa raya ketiga..hahahaha..jadilah kan buat2 kenangan..tapi kakak aku yang duduk Melaka xbalik raya dgn family aku sebab raya belah mertua..suka tengok bila org pakai baju kite jahit kan..errmm sonok je rase..hahaha..ok nnti next entry cite pasal marhaban la sikit k dengan open house sekali..babai..

xoxo :)

2 comments:

  1. Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum tuan/puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,plaster siling,wayaring,plumbing,waterproofing,buat porch,sambung rumah,buat pagar,vinyl floor dan wallpaper,landskap dan kolam hiasan,grill dan owning,dan keje civik lainnya.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras,kl dan sekitarnya,bndr sri putra,nilai dan sepang.hubingi sy di no 0192945175 or wssp 01129110298. Tq

    ReplyDelete