nuffnang

Monday, February 9

CIK AMANDA IN THE HOUSE

Assalammualaikum..
Harini mood sangat2la swing kn sbb x bape sihat tapi xpe setiap dugaan yang kite dapat tu kan pasti ada ganjarannye..cewah..ok just nak share cik amanda selamat lahir hari Jumaat ritu pkl 10pg.  Amanda ni bkn anak i ok ni anak bff saje. Anak sendiri blm ada rezeki ke arah tu.maklumlah rezeki kahwin pn blm ada so cane nk ada rezeki anak pulak kan.  Happy sangat2 bila tgk baby ni kan kalau la ada anak sendiri mesti seronok..tp xpe one day inshaAllah..




So malam tu pegi la tgk bby amanda ni sebab kebetulan i naik kl so mmg ngam sgt2 la kan..i dgn mummy ayish pn tgkla bby amanda..ayish so excited..asek kiss baby je..xpe nnti ayish dpt bby jugak soh mummy try lg yeh..lepas borak2 dgn ibu n apak Amanda balik la kite..ntah bila la dpt tgk Amanda lagi..so kengkawan..marilah kite pegi jenjalan..heheh..
To baby Amanda aunty As a.k.a Bonda doakan Amanda jadi anak yang solehah utk ibu n apak yeh..love u..

xoxo