nuffnang

Sunday, June 1

BEANBAG BABY

salam n morning uols...
heheh..lame menyepi lagi kan..so rini saje je nak cite pasal bean bag baby yg super duper comel wehh.. suka sangat tengok beanbag baby ni..so haritu adik member bersalin so xtau nak bagi hadiah ape..fikir punya fikir selak punya selak still xtau nak bagi ape..sekali tengok ig tetiba ternampak beanbag baby ni..lain dari yang lain la kan tengoknye..so x fikir panjang terus je order beanbag baby ni dari ig scalabeanbag..harga dia sangat2la berpatutan n time nak beli tu  memang ngam2 dia buat promo..harga cuma RM99 n postage RM1..kiranya beanbag baby tu daku dapat membeli dengan harga RM100 saje..tengok jugak dkt ig n yg lelain jual..agak mahal sikit dari yg ni..tapi memang sangat2la berpuas hati ye..so bila dh sampai beanbag tu dengan tanpa berlengah bagi pada adik member tu..so ni la rupa beanbag baby tu bila anak dia si comel durani eryna khoo tu pakai..



see..comel je kan bila baby ddk dekat beanbag tu..so far ianye selamat la untuk bby..beanbag ni kan mengikut je badan kan..so baby pn bukan pandai gerak2 sangat..ape pn sape2 beli beanbag ni perlu awasi anak-anak anda yeh..oh ye sape yg nak beli murah boleh pegi tengok dkt instagram scalabeanbag okay..sangat2 berpuas hati..mcm2 desing lg ada taw...hehe ok tu je nak cite..babai..

xoxo