nuffnang

Tuesday, January 7

Durian party @mamanda

Well hello n assalamualaikum peeps..
1st entry utk tahun baru..ekceli ni pasal program durian party yg FAMA buat dekat mamanda restaurant, singapore last month..tapi bru smpt nk update..FAMA sbnrnye nk bkk agroobazar dkt songapore..so ni macam memperkenalkan la kan buah2an yg kitorg akan jual dkt agrobazaar tu..tp bkn buah je yg jual kat situ..mcm2 ade..produk2 FAMA pn de jual situ nanti..tapi haritu bos suruh gi awal sbb nk kena entertain puan sri wife chairman..so utk pertama kalinye lah kan jalan2 melayan wife vvip ni..mihmihmih..rase segan sagatlah..tp yelahkan belajar..kalau xbelajar xtau..so sbnrnye xdelah ssh mane..just layankan jeklah ape yg dia nak..so ritu just layan puan sri beli kain dkt arab street..ok layan pic jeklah yeh..nnti cont lagi next2 cite.. ;)
xoxo..muuaahh

 
 wuwuwuw..ni kain2 dkt arab street..ni je amek gambar..malu..kahkahkah..tapi siyes gile..kalau yg rase xmampu nk gi bandung gi sini pn dh ok tau..murah jek prada lace tu..xmahal mcm kat jakel tu haa..mihmihmih

ni bilik dekat parkroyal hotel on beachroad..lepas bawak puan sri soping2 letih wey..xleh tahan balik hotel ape lagi..melompat atas tu lelaju..hahaha


miahaha..ni penat keje ddk la jap..skali de paparazi amek gambar lak.mihmihmih
Add caption

persembahan sebelum perasmian

sofloncing..hikhikhik..see KP tu senyum lebar btl..ensem jek..hahah

press conference

makcik lempuk..kikiki..sian intan kena buat lempuk