nuffnang

Tuesday, March 5

Roost Juice Bar JOHO..nyamnyam

hello peeps..lama x menulis ni..sbnrnye entry kali ni nk cite pasal makan2 menarik kat JB ni ha..lame dh peginye tp asal nk tulis jek dtgla malasnye..so harini camne pn nk cite gak pasal Roost Juice Bar ni..hihihi..ekceli kedai makan ni bagi aku menarik la..dari segi interior design dia..unik sangat2..kedai dia banyak berkonsepkan barang2 lama digunakan semula..nice huh!!Roost Juice Bar ni dekat Jalan Dhoby..dekat2 jugaklah dgn bazar karat JB tu..aku tau pasal kedai ni pn mmbr satu ofis yg btau then aku pn ajakla si gemok tu pegi..huhuhu..maklumlah sape lg aku nk ajak kalau bkn dia kn..dia jelah yg aku ada..so meh tgk gambar2 dalam Roost Juice Bar ni yeh..ha ni sume ihsan gambar dari website JOHO n j-travel..al maklumlah hp aku x cantiks utk amek gambar dlm kedai yg lampunye suram-suram romantik tu..kikiki =P

ok ni depan kedai tu yeh..kedai ni kedai lama so dia touchup2 jadilah menarik cemni..hikhik..

 seee..ada basikal lg taw..huhu

 ok ni masuk2 je kite jmpe ni lah..nice kn utk lepak2 kat sini

 haa naik2 nmpk ni pulak..dekat wall tu de pokok besar..aku suka sgtla tgk bende2 cemni sbb aku rasa sgt kreatif diorg ni..aku jeles xleh jd kreatif cemtu..hohoho..


ok ni pulak dekat balcony..aku ddk situ la dgn si gemok..tepi tu ada rabbit taw..then belakang yg dekat budak perempuan tu mcm de jual baju2 aku tgk..tgk jelah..nk belek lelebih malas..so ape yg aku makan kat situ adalah.....

 haa nilah aku makan..chicken chop n takoyaki air lak manggo tango..si gemok mkn chicken wings jek n air ice lemon tea..
 unik kan air dia pakai camni..dh macam baldi pn ada aku tgknye..hahahha

 nila rabbit yg aku cakap tu..tp rabbit ni dh tua kot..mcm malas je aku tgk..lagi satu siap ada jambang ko rabbit ni..ke mmg spesis gitu tapi aku je yg xkenal spesis2 rabbit ni???ntahla aku pn xpasti..ngehngehngeh..

ok total makan kat situ 2 org mcm kat atas ni..haa siap ada no fon kat bill tu kan..nk pegi takot sesat ke apa bolehla call no tu yeh..so sesape yg ada ke jb nak cari tmpt makan yg lain dari lain boleh gi sini lah ye..aku sgt suggestkan..kikiki...

p/s : nampak sgt beza gambar pakai fon sendiri n yg amek dari hasil google kn..sobsobsob..nak hp baru plisss...i wish u dpt merasakannye..

xoxo ^__^




2 comments:

  1. MCm quite a nice place to lepak! :)
    Btw, hi! Blogwalking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi girl :)
      ok la kalau nk lepak tmpt lain ckt dari biase..
      tq for visit here :)

      Delete