nuffnang

Monday, March 11

E-DAY FANA

salam..hihihi..ok nk cite pasal e-day fana..cite dh berjanggut tp bru nk msk blog..xpelah utk diri kenangan diri sndiri je sebenarnye..sblm gmbr2 hilang baik kite ltk sini dlu kn..ok ekceli fana tunang dh sebulan lepas pun tapi biasalah aku kn pemalas nk update blog ni..so rini de rajin sikit meh kite update blog..xkisahlah org baca ke x kn..fana ni sbnrnye roomate aku masa dekat poly dlu..so haritu 2 February 2013 telah bertunanglah wahai sang kawan ini..hahaha sory fana sang kawan aku guna..kikiki..kitorang sebaya 4 org..aku,fana,eka,iqa..jadinye time tu aku berusha la dtg keyel utk gi e-day fana ni..mcm biasa eka akan amek iqa pastu baru amek aku..last2 sampai rumah fana dh petang camtu dkt pukul 4 rasanye..ni sume salah dua2 ika n iqa tu..sempat tu gi soping dlu bru dtg amek aku..hampeh punye kawan..smpai2 fana dh selamat tunang pn jadinye terus makan2 pastu amek2 gambar..love korang taw..hope persahabatan kite ni xkn berakhir..muahmuah..hahaha..meh layan gambar

otw gi rumah fana..ayish in da gud mood.. =)




  ok lepaas makan statla amek gmbr dgn bakal peranten..hihihi
 
 ayish dh stat enjin boring..hihihi..tgk mama n aunty2 sebok bergambar jek



 fana bz layan mmbr lain yg datang kitorang ape lg..pinjam katil dia baring-baring amek gambar ilangkan penat..huhhuhu..ayish pn dh penat so baring2 dlu..pastu last2 ayish tertido so baliklah kite..balik2 lapar singgah solaris makan jap sblm hantar aku balik..

 nyempat je nk bergambar kn..aptb..

so this week aku pegi keyel lg..nak pegi wedding mmbr satu kelas pulak..so dptla jumpe mmbr2 yg gile2 ni lagi wlaupn iqa dh kawen n ada anak pn..can't wait for this friday uols...haa ni nk selitkan gambar zaman kitorang mudamudi dulu..aku rasa aku n eka je kot xbnyk beza..iqa dlu keding jek skrg dh berisi..

see..we all mudamudi lg time ni..hohoho..ok see next entry..

xoxo ^___^

p/s : mmbr aku iqa tu dia ada buat candy buffet taw utk majlis2..so bolehla kalau nk order dgn dia..props photo booth n guest book pn dia ada buat..cantik x tipu..boleh tgk dkt fb dia eh klau nk..jgn segan2 =P

No comments:

Post a Comment