nuffnang

Tuesday, January 8

Happy NeW YEaR 2013!!!!

happy new year all!!!hahahah..dah basi kot org ber newyear2 ni kan..xpelah masih awal tahun so aku nk wish happy new year gak kat korang..hihihi..ekceli haritu masa nk masuk new year aku sebok nak final exam..so xdelah nk beriye nk update2 blog bagai kan..cewah..padahal blajanye x jugak..kikiki..sooooo how2 korang punye azam utk tahun baru 2013 nih???msti macam2 azam tahun baru korang kn..aku lak bukan xde azam..tp cuma nak memperbaiki diri sendiri dari segala aspek..terutamanya antara aku dan Allah..yg lain2 macam biaselah..keje nk cuba jd efisyen lbh sitit..kikiki..pastu bab2 soping tu kena kurangkan sikit..berjimat cermat..nasib ade yg suke bebel2 kn kalau cakap nk soping cnfirm dh kene bebel2 sikit..tq u for the bebelan2 yg xbape nk bebel tu..kikiki..Soo..dengan ini marilah kite sama2 memperbaiki diri sndri..utk yg mempunyai azam baru tu..wish u all gudluck yeh utk mencapai segala yg di azam kn tu..hihi..dah jom kite sambung kije..tet!!!!
=)





ok nak gak tepek gmbar happy new year..gambar sndri xdelah..tgu beli note or ipad mini baru blh ltk pic bebanyak sikit..hihi..ok byeeee korang!!!

xoxo ^___^

No comments:

Post a Comment