nuffnang

Monday, January 21

Isnin je moody

morning n salam peps..huhuhu..apekes asal hari Isnin je nak moody??korang rasa mcm aku rasa x??hihihi..aku pn xtau apa masalah aku ni sbnrnye..tp siyes moody gile..dari malam tadi sbnrnye dh moody2 ni..tapi tahan jek lg..jap lg pagi ni mmg btol2 moody kot..sabar bebanyak wahai shahizatul..sabar itu indah..banyak2kan istigfar la ye..smoga moody kamu tu hilang dengan cepat..hihihi..ni ada pic comel jek..amek dari fb mmbr 1 skolah dlu..sebijik mcm mood aku skrg ni..kikiki :)

seee...sama kn..hahahaha..tp comel gile kot..

xsabar nk tunggu mood thursday tu..sbb time tu aku dh otw nak pegi langkawi..kursus!!!yeay!!!

xoxo ^___^

Tuesday, January 8

Happy NeW YEaR 2013!!!!

happy new year all!!!hahahah..dah basi kot org ber newyear2 ni kan..xpelah masih awal tahun so aku nk wish happy new year gak kat korang..hihihi..ekceli haritu masa nk masuk new year aku sebok nak final exam..so xdelah nk beriye nk update2 blog bagai kan..cewah..padahal blajanye x jugak..kikiki..sooooo how2 korang punye azam utk tahun baru 2013 nih???msti macam2 azam tahun baru korang kn..aku lak bukan xde azam..tp cuma nak memperbaiki diri sendiri dari segala aspek..terutamanya antara aku dan Allah..yg lain2 macam biaselah..keje nk cuba jd efisyen lbh sitit..kikiki..pastu bab2 soping tu kena kurangkan sikit..berjimat cermat..nasib ade yg suke bebel2 kn kalau cakap nk soping cnfirm dh kene bebel2 sikit..tq u for the bebelan2 yg xbape nk bebel tu..kikiki..Soo..dengan ini marilah kite sama2 memperbaiki diri sndri..utk yg mempunyai azam baru tu..wish u all gudluck yeh utk mencapai segala yg di azam kn tu..hihi..dah jom kite sambung kije..tet!!!!
=)





ok nak gak tepek gmbar happy new year..gambar sndri xdelah..tgu beli note or ipad mini baru blh ltk pic bebanyak sikit..hihi..ok byeeee korang!!!

xoxo ^___^