nuffnang

Monday, August 13

~ Moody Monday ~

Salam,

Morning peeps..haish dugaan betol la skrg ni..lagi nk hujung2 bulan Ramadhan ni..Semalam balik kg lepas abes class..dengan hati yg x sabar nk test baju yg hantar dekat rumah jiran sebelah..yelah dh berbulan hantar pastu ni baru siap..so abes class smlm trsla balik kg..smpai rumah pn dh dkt pkl 4ptg..pastu tunggu punye tunggu lepas isya' anak jiran sblh dtg hantar baju2 yg dh siap tu...so ape lg kn..dgn xcitednye pegilah test baju2 tu...korang nak tau x..hampa gila bila test baju2 tu sumenye besar!!!aku pn naik pelik tau x..yelah nk kata x ukur badan dh ukur dh..dgn bahu baju jatuh..sgt2la kecewa hokeh!!besar kalau stgh inci aku blh trime lg..ni dkt 3 4 inci weh!!ko cube bayangkan aku yg kurus ni pkai baju size XS or S skali kne pkai sixe XL...homaigoddd...cer tgk aku pakai baju nih..ni baju mak aku zaman dia kawen dlu..


aku nk buat cemni lah..skali besau dabak makcik sblh tu buat baju aku..
sobsobsob :'(

jadinye haruslah mood aku x bape nk elok kn bila dh baju aku pn org buat x elok..pagi ni lak pegi ofis org kat ofis ni pn sume nk nyakitkan hati aku jek..napelah weh..hari isnin jgn spoil mood org xleh ke???? ha nnti aku tunjuk baju2 aku yg besau tu yeh..smlm x amek pic pn sbb ati sakit sgt kn..huhuhu..tgu next entry yeh...daaaa..

2 comments:

  1. hello zyra...suka biru jugak ek..nice kn biru ni..sejuk je mata memandang.. :)

    ReplyDelete