nuffnang

Monday, August 13

~ Moody Monday ~

Salam,

Morning peeps..haish dugaan betol la skrg ni..lagi nk hujung2 bulan Ramadhan ni..Semalam balik kg lepas abes class..dengan hati yg x sabar nk test baju yg hantar dekat rumah jiran sebelah..yelah dh berbulan hantar pastu ni baru siap..so abes class smlm trsla balik kg..smpai rumah pn dh dkt pkl 4ptg..pastu tunggu punye tunggu lepas isya' anak jiran sblh dtg hantar baju2 yg dh siap tu...so ape lg kn..dgn xcitednye pegilah test baju2 tu...korang nak tau x..hampa gila bila test baju2 tu sumenye besar!!!aku pn naik pelik tau x..yelah nk kata x ukur badan dh ukur dh..dgn bahu baju jatuh..sgt2la kecewa hokeh!!besar kalau stgh inci aku blh trime lg..ni dkt 3 4 inci weh!!ko cube bayangkan aku yg kurus ni pkai baju size XS or S skali kne pkai sixe XL...homaigoddd...cer tgk aku pakai baju nih..ni baju mak aku zaman dia kawen dlu..


aku nk buat cemni lah..skali besau dabak makcik sblh tu buat baju aku..
sobsobsob :'(

jadinye haruslah mood aku x bape nk elok kn bila dh baju aku pn org buat x elok..pagi ni lak pegi ofis org kat ofis ni pn sume nk nyakitkan hati aku jek..napelah weh..hari isnin jgn spoil mood org xleh ke???? ha nnti aku tunjuk baju2 aku yg besau tu yeh..smlm x amek pic pn sbb ati sakit sgt kn..huhuhu..tgu next entry yeh...daaaa..

Wednesday, August 8

Alhamdulillah..dh masuk hari ke 19 kite berpuasa...dh lame x update blog ni..mulai hari ni nk rajin2 update lah..kadang2 rase mcm nk share mcm2 tp tersangatlah malasnye..lgpn bkn de org yg bace pn kn..kikiki..

Sekejap je masa berjalan skrg kn..bulan puasa kali ni still same mcm sblm2 ni..msti ada bad news n good news..tp kite sebagai hambanya kene terima dengan redho kn..chill as!!!utk bad news yg pertama org yg rapat tetiba blh hilang dgn tetiba gak..yg tu ignore jelah kn..xpe jodoh Allah dh tentukan..just berdoa.. ^__^

26/7/2012 bersamaan 6 Ramadhan haritu Pok Teh telah kembali ke rahmatullah...Masa pegi ziarah haritu tgk ibu tabah jek..kuat sungguh hati ibu..tp berat mata memandang berat lg bahu memikul kn..cuma dia yg tau ape yg hati dia rase..huhuhu..*Al-fatihah utk arwah abah *

Dalam bulan puasa ni gak Emma dh pindah gi office baru..so dkt atas ni tglla 4 org jek..so terase boring gila..slalu kalau bos ada msti pegi tempat ema borak2 pastu baru ddk kat blk setlekn keje yg ada..now sorang2 jek..naik2 ofis terus ddk tmpat sndri..msk blk on pc then googling2..kikiki..ok ade pic last day ema dkt ofis ni haritu..

last day dengan ema dkt 1 ofis :'(

Bad story yg seterusnya adalah kakak aku miscariage...sobsobsob...xpelah k.girl..bukan rezeki..cuba lg lps papa z blk umrah yeh...kikiki..xpn tgu z dh 3 thn ke..maybe z blm puas bermanje2 dgn mama dia..so kesimpulannya bulan Ogos yg bersempena dengan bulan Ramadhan ni lbh banyak bad news dari good news...xpelah kn maybe Allah nak menduga dan dia nk kita lbh dekat padanya...mcm dh pnjang jek entry ni kn..xpelah smbng entry akan dtg..daaaa


ziyyad irsyad with mama


hehehe...nak jgk mskkn pic sndri :p


auntie d with mama z : )


z with auntie d..so comels..kikiki

lastly..ni si ziyad irsyad yg omel2..auntie d rindu z la..huhuhu