nuffnang

Thursday, March 17

Hot Air Balloon Fiesta 2011

Assalammualaikum....
ok harini aku nk cite cecite sket pasal hot air balloon fiesta 2011...ha...teruja x bila bace title tu????
hehehe..actulay fiesta ni akan diadakan pada 17 - 20 March 2011 ni kat Putrajaya..ha kire dh dekat sgtla kn tarikhnye..hehehe..akak aku yg btau sbnrnye so bile dh tau harusla aku teruja kn...ala g jejalan jek..amek2 pic utk kenangan kn..smbil tu boleh release2 tensi..ingat nk gi sane hari sabtu ni..yela kebetulan aku nk gi KL bolehla singgah2 mane yg patut..ok kite tgk ape yg ade kat sane eh...
.
.
.
.
.
.
.
.










ha...cam best kn tgk pic2 ni..ni ikhsan dr Mr.G jek...nnti aku buat entry aku g cni eh...tetibe je rase sgt2 teruja nih...haiyaaa...mcm bebudak dh jdnye nih..xpe asalkn hati leh rase happy kn...owh ye...utk persediaan awal kite kene tgk map dia la kn..so xdela tepinga2 jek nnti..ni aku ltk skali map event dia..


hokay...membebel pepanjang pn bosan gak kn..pape tgk jela kat website dia eh utk more info kat sini 

nota sy : sangat2 teruja ni sbnrnye..ngah counting2 jam nk tgu esok ptg..eceh..x ingat padahal pegi nk periksa sbnrnye..heheheeh :p

No comments:

Post a Comment